Admin Session i VirtueMart uløber hurtigt - Joomla! Forum - community, help and support


hej

jeg får flg. besked når jeg gemmer vare virtumart :

warning: session_start() [function.session-start]: cannot send session cookie - headers sent (output started @ /mounted-storage/slettet/sub001/slettet/tpi/includes/joomla.php:4145) in /mounted-storage/slettet/sub001/slettet/tpi/includes/joomla.php on line 800

jeg håber @ der er nogle der ved hvad dette betyder, jeg ved dog @ hver vare og varegruppe skal der logges ind igen. længden meget irriterende.

<--- topic overskrift ændret fra: problem virtumart til  admin session virtuemart uløber hurtigt --->

jeg kan fortælle dig hvorfor det optstår, men løsningen ligger nok på virtuemarts forum.

virtuemart er oprindeligt startet som et selvstændigt e-shop system der hed phpshop.

i mambo dagene startede søren med @ gøre denne selvstændige e-shop til en mambo komponent, og dermed kom den til @ hedde mambo-phpshop.

senere under joomla skiftede det navn til virtuemart.

men strukturen og en hel del af koden er stadig fra den oprindelige phpshop. da det var en selvstændig applikation, havde den sin egen sessen styrring, og dette er gennemsyret den dag dag virtuemart.

rundt omkring virtuemart ser man @ man lige gemmer / opdaterer sin session, og det gør man sit eget session system, samtdig, med @ man lige opdatere den session der er gældende brugeren joomla.

gennem tiden har joomla ændret sig, således @ der nye versioner af joomla var en del problemer virtuemart, pga. dette session, man kan sige @ virtuemart og joomla kommer ud af sync. (billedeligt talt)

jeg er sikker på @ du ikke er den eneste der har det problem, og derfor kan du helt sikkert finde svaret virtuemart eget forum.

hvis du nylig har opdateret til joomla 1.0.14 rc1, så kan det også være årsagen, da nogle af de sikkerheds huller man har lukket denne version nettop vedrører sessions.





Comments

Popular posts from this blog

Error compiling for board Arduino/Genuino Uno.

Installation database is corrupt

esp8266 (nodemcu 0.9) client.write très lent ???