Search engine optimerings component geeft errors? - Joomla! Forum - community, help and support


hallo allemaal,

mijn vrouw ( zij een pro webdesigner) heeft een component gedownload wat een joomlasite meer searchengine vriendelijk zou moeten maken.
maar daarna kreeg ze dus problemen met de site. een link naar een andere website word bv geopend in hetzelfde venster i.p.v een nieuw venster.
zelfs nadat ze het in de html kode met de hand heeft verandert ( in blank, etc) blijft het toch in hetzelfde venster openen. zelfs toen ze het component had gedeactiveerd doet het dit. in de footend de links openen wel in een nieuw venster, maar de links die ze in de content heeft opent zich in hetzelfde venster, zelfs nadat ze de html kode heeft aangepast zodat het in een nieuw venster zou moeten openen.

iemand enig idee wat de oorzaak kan zijn en dit te verhelpen?
hieronder haar probleem beschrijving in het engels, ze heeft de vraag al eerder vandaag in het engeleseforum gesteld maar geen antwoord, althans niet een die helpt. en hier op het nederlandse forum krijg ik (tot nu toe) altijd dezelfde avond altijd wel goede tips of hulp.
nu dus vanavond weer, hoop ik?

alvast bedankt!

hier de link naar de website waar ze het component heeft gedownload:
http://extensions.siliana.net/en/

my links don't open in new windows though click on 'open in new window' in editor. tried change in html-code aswell , clean cache. nothing helps. did install com_sh404sef , think changed after that, deactivated , still having same problem. have idea problem might be? site: http://www.foreignwhite.eu

omdat in de source van de site geen blank wordt opgeroepen gaat het mis dat duidelijk.

lijkt me dan ook een editor probleem en heeft volgens mij niets met rewriting te maken, daar worden uitsluitend url herschreven maar niet de manier waarop een link wordt geopend.

probeer eens en andere editor want het zit dus in de source code waar het mis gaat.





Comments

Popular posts from this blog

Error compiling for board Arduino/Genuino Uno.

Installation database is corrupt

esp8266 (nodemcu 0.9) client.write très lent ???